Iberico

Pluma fra Iberico-grisen

Pluma er en guddommelig udskæring fra Iberico-grisen – også kendt som en sortfodsgris. Iberico er noget af det mest luksuriøse svinekød, du kan få på markedet. Iberico-grisen kommer fra Den Iberiske Halvø, som vi i dag kender som Spanien og Portugal, og lever et decideret luksusliv med en diæt primært bestående af agern.

14 varer

Faldende orden
pr. side

Hvad gør Pluma-udskæringen så ekstraordinær?

Først og fremmest betyder Iberico-grisens diæt – bestående af agern og andet naturligt føde fra de iberiske skovområder – at kødet får en karakteristisk, nøddeagtig smag med en helt unik marmorering. Pluma-udskæringen er skåret af boven længst oppe imod dyrets nakke, hvor kødet er exceptionelt mørt. Vi tør derfor godt garantere, at denne gris får dig til at grynte af ren og skær nydelse, når du stikker gaflen i kødet.

Iberico-grisen opdrættes med henblik på at skabe et højere fedtindhold i kødet, hvilket betyder, at Pluma-udskæringen bliver mere rig på den hvide marmorering, som vi så godt kan lide. Hvis du endnu ikke har prøvet Pluma Iberico og går med en forestilling om, at oksekød giver en større kulinarisk oplevelse, så anbefaler vi at prøve dette udsøgte stykke kød – du bliver ikke skuffet.

Derfor bør du købe Pluma Iberico hos The Meat Club

Hvis du skal have den helt rigtige Pluma-udskæring fra Iberico-grisen, skal du købe den her hos The Meat Club. Vi forhandler direkte med professionelle Iberico-opdrættere i Spanien. Vi er ofte 10-20 % billigere end markedet, netop fordi vi forhandler direkte med producenterne. 

Vi har udeladt de fordyrende mellemled, og det mener vi, er ærligt købmandskab overfor vores kunder. Vi mener ikke, at du skal betale overpris for et godt stykke kød. Prøv vores lækre udvalg af Pluma Iberico – velbekomme.