Australien

En oplevelse du vil værdsætte

Når dit oksekød kommer fra "the land down under”, så er smagen og sundheden på absolut højeste niveau, og giver en oplevelse, du vil værdsætte. Det kan som dansker være svært at forholde sig til græsarealer, der er på størrelse med 8000 fodboldbaner, men Australiens passion for kødkvæg er så stor, at 61% af landarealet anvendes til landbrug. Smagen sikres ved, at alle køer er af bedste kvalitet af kødkvæg, typisk Hereford og Black Angus, som får lov at vandre frit gennem landet og leve af frisk græs, kløverblomster og rent kildevand. Når dyrene er slagteklare indsamles de ofte med helikopter, da afstandene er for store til heste. Ved at kødet er produceret på naturens egne vilkår uden behov for medicinsk behandling, får du kød der tilsvarende har en naturlig sundhed. Den lange tid køerne græsser giver ikke kun en himmelsk smag, men også et meget højt indhold af vitaminer, mineraler og omega-3-fedtsyrer. Kødet egner sig derfor særligt godt til diæter med meget kød, så både din krop og dine smagsløg vil elske dig.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.