USA

Steakens hjemland

USA er verdens absolut største producent af oksekød. Alene i 2017 blev der produceret over 12 milliarder kg oksekød i USA, og det er også denne ekspertise, der gør, at amerikanerne er velbevandret inden for oksekød. Siden europæerne kom til den nye verden i 1500-tallet og tog de første kvæg med sig, har den amerikanske kødindustri været i udvikling. Det meget velkendte ord cowboy kommer fra de mænd, der red ude på den store vidtstrakte prærie og drev rundt med de store kvægflokke, som sidst i 1800-tallet kunne blive transporteret på tværs af kontinentet via den nyanlagte jernbane. Siden nybyggerne begyndte at brede sig mere og mere, forsvandt muligheden for at drive kvæg på de store vidder, hvilket var begyndelsen for de verdensberømte ranches. I dag er kødindustrien i USA en af de helt store fødevareindustrier, og den store saftige bøf er blevet en signaturret for amerikanerne, ligesom stegt flæsk med persillesovs er det herhjemme. Så hvis du gerne vil nyde et uovertruffent stykke kød fra det vilde vesten, så har vi det her hos The Meat Club.

7 varer

Faldende orden
pr. side