Ancho Chili Flakes

Chili Ancho flakes er skåret tørret ancho chili. Ancho chili er tørrede frugter fra den mexicanske chili, poblano (Capsicum annuum). Smagen er fyldig, men mild i styrken med noter af kaffe, lakrids, svesker og rosiner. Chili Ancho flakes anvendes i det mexicanske køkken bl.a. til tortilla suppe. Styrke : 1000-1500 Scoville.
TheMeatClub Pris 49,00 kr /stk. Detailpris 59,00 kr /stk.
Ikke på lager
17%

Ingredienser: Ancho chili

Produktet er ikke fremstillet af eller indeholder genmodificeret organismer.

Produktet og indgående bestanddele er ikke behandlet med ioniserende stråling.

NÆRINGSINDHOLD PER 100 G.

Energi: 1915 kJ / 463,2 kcal
Fedt 12,9 g
-Mættede fedtsyrer 2,2 g
Kulhydrater 42,7 g
-Sukkerarter 10,3 g
Kostfibre 35 g
Protein 14,1 g
Salt 0,17 g

Allergener: 

Der udføres omhyggelig rengøring mellem produktioner for, at mindske risikoen for krydskontaminering af allergener. Der kan være spor af følgende allergener, som er til stede i produktionsområdet: Soja, sennep, selleri, gluten, laktose og æggeprotein. Produktet er produceret i henhold til gældende dansk og EU fødevarelovgivning, HACCP principperne og god produktionshygiejne.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Ancho Chili Flakes
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.