-36%

Berberi Andebryst 0.6-0,8kg

Mange mennesker får kun and ved særlige lejligheder som til jul og Mortens aften, og det er en skam. For man finder ikke meget der har så meget kraft og smag som andekød, og et andebryst er noget af det mest fantastiske fjerkræ man kan få. Tilberedt rigtigt vil det resultere i et mørt og rosarødt andebryst med den sprødeste, gyldne fedtkant på toppen. Andebrystet kan bruges til mange lette retter som pastaretter og salater.
TheMeatClub Pris:
90,00 kr /stk.

Detailpris: 140,00 kr /stk.

På lager

Beskrivelse
Detaljer
Dyr : And Producent : Peridy Udskæring: Bryst Født i: Frankrig Opvokset i: Frankrig Slagtet i: Frankrig Leveres som: Frostvare Holdbarhed: Minimum 3 måneder.
Størrelses guiden
Størrelse
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Berberi Andebryst 0.6-0,8kg
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Opskrift
Opskrift
Oprindelse
Oprindelse
Kødet kommer fra Frankrig
Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her. 

Kundeservice

info@themeatclub.dk

Vi svarer indenfor 48 timer

The Meat Club ApS

CVR: 37851833

Vardevej 1, 9220 Aalborg Øst

Følg The Meat Club