Tilbud

Argentinsk Entrecôte bøf 2 x 225g

Spar 23%

Entrcôte skæres af striploinen på koen, tæt på ribeyen og er bl.a derfor, det er så mør en udskæring. Hvor ribeyens marmorering sidder i midten, er entrecôtens fedtmarmorering lidt mere til den ene side. Udskæringen er en af de mere berømte bøffer, man kan få og er derfor også voldsomt populær. Denne entrcôte er håndplukket fra argentinske kvæg og er en helt fantastisk varer. Den er skåret og klar til at komme på panden eller grillen og blive nydt i godt selskab. 

Detailpris: 220,00 kr Medlemspris 169,00 kr /kg

På lager

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : Okse

Producent : The Meat Club

Udskæring: Entrecôte

Født i: Argentina 

Opvokset i: Argentina

Slagtet i: Argentina

Leveres som: Frostvare

Holdbarhed: Minimum 3 måneder.

Størrelsesguide
Størrelse
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Argentinsk Entrecôte bøf 2 x 225g
Opskrift
Opskrift
Oprindelse
Oprindelse
Kødet kommer fra Argentina
Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.