• Hurtig levering
  • Afsendelse Tirsdag og Torsdag
  • 100kr i fragt + 25kr emballageomkostninger
  • Kæmpe opskriftbank

-30%

Bassi Flapmeat Kornfodret

Dette er en af de mere ukendte udskæringer blandt danskerne, men som begynder at vinde frem og blive mere udbredt. Flap meat er en vanvittig smagfuld udskæring der sidder lige ved siden af flanken på koen, og er nærmest urimeligt nemt at tilberede. Kødet er langt og fladt, og skal derfor ikke have mere end nogle minutter på hver side på en varm grill. På grund af den meget kraftige smag i kødet, kræver det heller ikke meget mere end et drys salt, og så har du et fuldstændig uovertruffent stykke kød med en tekstur som intet andet.
Dette flapmeat fra producenten Bassi er kornfodret i 100 dage, hvilket er med til at give det mere intramuskulær fedt, samt give det en bedre smag.
TheMeatClub Pris:
190,00 kr /kg

Detailpris: 270,00 kr /kg

På lager

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : Okse

Producent : Bassi

Udskæring: Flapmeat

Født i: Brasilien

Opvokset i: Brasilien

Slagtet i: Brasilien

Leveres som: Kølevare

Holdbarhed: Minimum 6 dage.

Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Bassi Flapmeat Kornfodret
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Opskrift
Opskrift
Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 10 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.