Berberi Andebryst 0.9-1.1kg

Spar 38%

Mange mennesker får kun and ved særlige lejligheder som til jul og Mortens aften, og det er en skam. For man finder ikke meget der har så meget kraft og smag som andekød, og et andebryst er noget af det mest fantastiske fjerkræ man kan få. Tilberedt rigtigt vil det resultere i et mørt og rosarødt andebryst med den sprødeste, gyldne fedtkant på toppen. Andebrystet kan bruges til mange lette retter som pastaretter og salater.
Detailpris: 149,33 kr Medlemspris 92,00 kr /kg

På lager

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : And

Producent : Peridy

Udskæring: Bryst

Født i: Frankrig

Opvokset i: Frankrig

Slagtet i: Frankrig

Leveres som: Frostvare

Holdbarhed: Minimum 3 måneder.

Størrelses guiden
Størrelse
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Berberi Andebryst 0.9-1.1kg
Opskrift
Opskrift

Rosastegt andebryst med broccolisalat og pasta med pesto

  1. Rids fedtet på andebrysterne med en skarp kniv og gnid salt og peber ind i skindet. 
  2. Steg andebrysterne på en pande med fedtsiden nedad, til det er gyldent. Vend dem, og steg dem 1 minut på kødsiden.
  3. Læg kødet i et ovnfast fad, og steg det færdigt i en 175° varm ovn i 12 minutter. Lad kødet hvile i 5 minutter, inden det skæres i skiver.
  4. Kog pastaen efter pakkens anvisning med lidt salt, og vend den med pesto. 
  5. Skyl broccolihovedet, og skær det i små buketter. Gem stokken.
  6. Kog broccolibuketterne i spilkogende saltet vand i 2 minutter, og hæld vandet fra igennem en sigte.
  7. Skræl stokken, og skær den i tynde strimler med en tyndskræller. Læg strimlerne i en skål med koldt vand, og sæt den i køleskabet.
  8. Rist mandlerne i lidt olie på en pande, og drys dem over den dampede broccoli.
  9. Hæld vandet fra broccolistrimlerne, og krydr dem med olie, salt og peber. Fordel strimlerne over den dampede broccoli, og servér salaten sammen med pasta og broccolisalat.
Oprindelse
Oprindelse
Kødet kommer fra Frankrig
Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.