Creekstone Farms

American Premium Quality! 

Creekstone farms er en verdensberømt kvægfarm, der ligger i Arkansas, USA. Her bliver der opdrættet 'Premium Black Angus Beef', hvor producenterne kræser om kvægene og hele tiden har topkvalitet for øje igennem hele processen. Kvægene lever et fuldstændig stresfrit liv på de åbne amerikanske græsvidder i midt-vesten, hvor de yderligere får en majs- og kornfodret diæt i minimum 130 dage inden slagtning. 

Resultatet ses tydligt i de lækre og sublime udskæringer, der udbydes af Creekstone, der yderligere i august 2019 blev belønnet med den eftertragtede guldmedalje ved den årlige World Steak Challenge. Deres fantastiske steaks er også blevet håndplukket af store navne i gastronomien, som fx Gordon Ramsay, der har udvalgt Creekstone Farms' steaks til sine steakhouses i USA.

Creekstone Farms er ovenikøbet så sikre på deres egen kvalitet, at de har udformet et løfte til alle der smager deres kød: 

"Our promise to you!
We guarantee the tenderness of our beef and use a multisteo process to ensure your satisfaction. If, for any reason, you are not completely satisfied with our beef, we will replace it for you. That's how confindent we are in the Creekstone Farms brand.

Du kan finde vores udvalg fra denne fantastiske producent herunder, og det kan selvfølgelig fåes til kostpris. 

Creekstone3
Creekstone 2
Creekstone1
Creekstone1

6 vare(r)

6 vare(r)

Kundeservice

info@themeatclub.dk

Vi svarer indenfor 48 timer

The Meat Club ApS

CVR: 37851833

Vardevej 1, 9220 Aalborg Øst

Følg The Meat Club