Burgerbøf Wagyu 2x125gr

Spar 38%

Er du en burgerboss? Så er en burgerbøf fra Wagyu noget for dig. Det er det bedste kød, du kan svøbe ind i to stykker brød. Her smelter junk og gourmet sammen i et møde, som er så saftigt, at det næsten føles syndigt. Sæt det ultimative kryds på din burger-bucket-liste med en burgerbøf af verdens bedste kød.



Detailpris: 186,00 kr Medlemspris 115,84 kr /kg

Ikke på lager

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : Okse

Producent : Okey

Udskæring: Småkød

Født i: Australien

Opvokset i: Australien

Slagtet i: Australien

Leveres som: Kølevare

Holdbarhed: Minimum 10 dage.

Størrelses guiden
Størrelse
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Burgerbøf Wagyu 2x125gr
Opskrift
Opskrift

Gourmet burger med bacon og champignoner 

Ingredienser 

4 burgerboller 
4 wagyu bøffer
1 pakke bacon fra 
4 skiver cheddarost
4 brune champignoner 
2 tomater
1 hjertesalat
Salt

Burgerdressing

1 spiseske mayonnaise
1 teske ketchup
1 teske dijonsennep
4 dråber Sriracha hot sauce
1 knivspids røget paprika

 
 

Instruktioner: 

> Start med at rør din burgerdressing op og sæt den i køleskabet så den er klar til servering. Forbered tomater og hjertesalat. Skær de brune champignon i tynde skiver. Sæt burgerbollerne i ovnen på 100 grader og varm dem i 5 minutter. Herefter slukkes for ovnen og lad dem stå på eftervarme så de holder sig lune.
> Kom salt i det hakket oksekød og udform dine hakkebøffer. Lav dem store og tynde (ca. 2 cm i højden), da de trækker sig sammen på panden. Steg dem i ca 4 minutter på hver side. Imens bøfferne er på panden, kom osten på og lad den smelte over bøffen. Brug evt. en gasbrænder til at smelte osten.
> Til sidst lad bøfferne trække i 5 minutter.
> Steg din bacon til den er sprød og herefter de tynde skriver champignon et minut på hver side.
> Tag burgerbollerne ud af ovnen, skær dem over og rist dem kort på panden med indersiden nedad.
Smør burgerdressing på både top og underbolle.
> Kom 2 blade hjertesalat på underbollen.
> Kom bøffen oven på og herefter bacon.
> Kom de tynde skriver champignon på og til sidst tomat. 
 
Enjoy!
Oprindelse
Oprindelse
Kødet kommer fra Australien
Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.