• Hurtig levering
  • Afsendelse Tirsdag og Torsdag
  • 100kr i fragt + 25kr emballageomkostninger
  • Kæmpe opskriftbank

-27%

Caviar Perlemor ske

Server dine caviar anretninger, med det helt rette service.
Med denne ske i perlemor kan du nyde caviarens renhed og delikate smage på den optimale måde. Alle caviareksperter fraråder, at man spiser kaviar med aluminiumske, da det går ind og ødelægger en del af oplevelse.
Derfor bør du altid bruge en ske af fx perlemor, når du spiser caviar eller skal anrette det.
Denne smukke ske vil gøre det godt i alle restauranter og hjemme ved madentusiastenen. Hvis du ikke spiser så meget caviar, så brug den til fx i et saltkar efterfølgende.
TheMeatClub Pris:
55,00 kr /stk.

Detailpris: 75,00 kr /stk.

På lager

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer
Server dine caviar anretninger, med det helt rette service. Med denne ske i perlemor kan du nyde caviarens renhed og delikate smage på den optimale måde. Alle caviareksperter fraråder, at man spiser kaviar med aluminiumske, da det går ind og ødelægger en del af oplevelse. Derfor bør du altid bruge en ske af fx perlemor, når du spiser caviar eller skal anrette det. Denne smukke ske vil gøre det godt i alle restauranter og hjemme ved madentusiastenen. Hvis du ikke spiser så meget caviar, så brug den til fx i et saltkar efterfølgende.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Caviar Perlemor ske
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Opskrift
Opskrift
Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 10 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.