Flap Meat Cedar River Farms

Dette er en af de mere ukendte udskæringer blandt danskerne, men som begynder at vinde frem og blive mere udbredt. Flap meat er en vanvittig smagfuld udskæring der sidder lige ved siden af flanken på koen, og er nærmest urimeligt nemt at tilberede. Kødet er langt og fladt, og skal derfor ikke have mere end et par minutter på hver side på en varm grill. På grund af den meget kraftige smag i kødet, kræver det heller ikke meget mere end et drys salt, og så har du et fuldstændig uovertruffent stykke kød med en tekstur som intet andet. Dette kød kommer fra Brandet Cedar River Farms fra USA, hvor kvæger er korn og majs fodret i over 200 dage, som virkelig giver sit præg på kødet i den helt rigtige retning.
TheMeatClub Pris 269,00 kr /kg Detailpris 410,00 kr /kg
På lager
Kun %1 tilbage
34%

Dyr : Okse

Producent : Cedar River Farms

Udskæring: Flap Meat

Født i: USA

Opvokset i: USA

Slagtet i: USA

Leveres som: Frostvare

Holdbarhed: Minimum 3 måneder

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Flap Meat Cedar River Farms
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 10 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.