Confit De Canard / Confiteret Andelår

Andelår der er tilberedt i andefedt indtil det er så mørt, det falder helt fra hinanden.
Super nemt at få skindet sprødt.
Lårerne skal blot varmes.
Se vejledning.
Kødet kan også bruges til mange forskellige retter i det asiatiske køkken, hvor anden også spiller en stor rolle.
Prøv f.eks. Bao Buns med pulled duck.
Dåsen indeholder 4-5 andelår.
180,00 kr /stk.
Detailpris: 260,00 kr /stk.
På lager
Ingredienser:
Ingredienser: Andelår, andefedt, salt
Næringsindhold pr 100g.
- Energi: 1279 KJ / 308 kcal
- Fedt: 24 g
- Heraf mættet fedt: 8,2 g
- Kulhydrat: 0,5 g
- Heraf sukker: 0,5 g
- Protein: 24 g
- Salt: 1,5 g
Tilberedning:
Friture: 4-6min ved 185 grader celcius.
Ovn: 20-25 minutter ved 250 grader celcius varmluft eller indtil skindet er sprødt.
Pande: Steges ved middel høj varme indtil gennemvarmet og sprødt skind.
The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 10 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.
Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen.
Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende.
Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.