Creekstone Farms Brisket US

Spar 10%

Brisket er også det vi på dansk kalder for spidsbryst og er især en amerikansk delikatesse. Brisket er skåret af den forreste del af brystet, og er mindre fedt end resten af brystet. Det er et stykke kød som er specielt velegnet til langtidsstegning, enten i ovn eller på grill. Hvis udskæringen bliver stegt rigtigt, kan du regne med en oplevelse der er svær at matche. Et langtidsstegt brisket har så meget saft og kraft, at det nærmest er i overflod når du skærer nogle gode tykke skiver af det fløjlsbløde kød. 
Og hvis der er nogen der forstår sig på denne amerikanske specialitet, så er det amerikanske Creekstone Farms. Kvægfarmen der ligger i Arkansas i USA, har kun kvalitet for øje i deres process med Premium Black Angus kvæg, og denne udskæring er ingen undtagelse. 

Detailpris: 110,00 kr Medlemspris 98,49 kr /kg

På lager

* Obligatoriske felter

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : Okse

Producent : Creekstone

Udskæring: Brisket

Født i: USA

Opvokset i: USA

Slagtet i: USA

Leveres som: Kølevare

Holdbarhed: Minimum 10 dage.

Størrelses guiden
Størrelse
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Creekstone Farms Brisket US
Opskrift
Opskrift

Vores gode ven fra Grilltips.dk har lavet en sikker guide til hvordan du får det perfekte brisket! Du kan se det i linket herunder: 

https://www.grilltips.dk/oksespidsbryst-og-brisket-i-grill/

Oprindelse
Oprindelse
Kødet kommer fra den verdensberømte producent Creekstone Farms i Arkansas, USA.
Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.