-24%

Creekstone Farms Hanging Tender US

Hanging Tender, også kaldet nyretapper på dansk, er et uovertruffent stykke kød. Det er en overset udskæring, måske pga. navnet nyretapper, fordi mange tror at det har noget med indmad at gøre, hvilket det slet ikke har. I virkeligheden snyder mange sig selv for et stykke kød der er så lækkert, at slagteren i gamle dage var berømt for at beholde denne udskæring for sig selv, pga mørheden og den fantastiske smag der findes i kødet. Hanging Tender kommer fra under maven, og er den muskel der hæfter nyrerne lige ved siden af mørbraden. Det betyder at kødet er mindst lige så mørt som en mørbrad, men har samtidig en langt kraftigere smag end mørbraden. 
Denne Hanging Tender kommer ovenikøbet fra Premium Black Angus kvæg, fra amerikanske Creekstone Farms der nærmest er essencen af kvalitet. En af verdens bedste udskæringer, fra en af verdens bedste producenter: Kan det blive meget bedre? 

Medlemspris:
185,25 kr /kg

Detailpris: 245,00 kr /kg

På lager

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : Okse

Producent : Creekstone

Udskæring: Nyretapper

Født i: USA

Opvokset i: USA

Slagtet i: USA

Leveres som: Frostvare

Holdbarhed: Minimum 3 måneder.

Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Creekstone Farms Hanging Tender US
Opskrift
Opskrift
Oprindelse
Oprindelse
Kødet kommer fra den verdensberømte producent Creekstone Farms i Arkansas, USA.
Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.