Tilbud

Creekstone Farms Ribeye US

Spar 25%

Premium ribeye fra USA er det, du møder i dette stykke kød. Udskæringen med det karakteristiske flotte øje i midten er måske den mest berømte af alle oksekødsudskæringer, og det er ikke uden grund. Den smag der afgives fra fedtet, der løber hele vejen igennem bøffen, er uovertruffen og svær at overgå, hvis man leder efter en god bøf.
Og for lige at toppe det hele af: Denne ribeye måske det ypperste af det ypperste, hvis man ikke skal have wagyu. Ribeyen her er nemlig produceret af legendariske Creekstone Farms, der med netop deres ribeye vandt guld i 2019 ved den årlige World Steak Challenge. Kongen over alle bøffer venter på dig!

Medlemspris:
299,92 kr /kg

Detailpris: 399,00 kr

På lager

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : Okse

Producent : Creekstone

Udskæring: Ribeye

Født i: USA

Opvokset i: USA

Slagtet i: USA

Leveres som: Frostvare

Holdbarhed: Minimum 3 måneder.

Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Creekstone Farms Ribeye US
Opskrift
Opskrift
Oprindelse
Oprindelse
Kødet kommer fra den verdensberømte producent Creekstone Farms i Arkansas, USA.
Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.