Creekstone Farms Short Ribs

Spar 27%

Sig hej til spareribsenes storebror! Short ribs er en helt igennem fantastisk udskæring og kan være noget af det møreste kød du kan forestille dig. Ribsene er kraftigere i smagen end de ellers meget kendte svinespareribs, og kan især ved langtidstilberedning blive helt urimeligt møre: Så møre at du rent faktisk bare kan trække benene ud af kødet uden at noget kød hænger ved. Disse sublime short ribs kommer fra Creekstone Farms, og er en producent hvor det er umuligt at sætte en finger på den kvalitet der kommer ud af den amerikanske kvægfarm. En perfekt udskæring til en weekend med familien eller en venneaften, hvor menuen skal være noget helt udover det sædvanlige! 



Detailpris: 160,00 kr Medlemspris 116,31 kr /kg

Ikke på lager

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : Okse

Producent : Creekstone

Udskæring: Short ribs

Født i: USA

Opvokset i: USA

Slagtet i: USA

Leveres som: Frostvare

Holdbarhed: Minimum 3 måneder.

Størrelses guiden
Størrelse
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Creekstone Farms Short Ribs
Opskrift
Opskrift
 
  1. Tænd din grill på 100-110 grader og lad grillen komme op i temperatur mens du gør kødet klar.
  2. Start med at trimme kødet for det værste fedt. Der må godt være lidt fedt tilbage, for det giver masser af smag, men få det værste fedt væk.
  3. Fjern hinden fra bagsiden af benene. Det gør du nemt ved at tage en finger ind under og derefter rykke hinden af.
  4. Drys/gnid med rub, så det dækker alle sider af kødet.
  5. Læg dit rubbede kød i din forvarmede grill.
  6. Grill dem i ca. 4 timer.
  7. Tag kødet af grillen og pak hvert stykke individuelt ind i sølvpapir.
  8. Læg benene tilbage i grillen og grill videre ved samme temperatur (100-110 grader).
  9. Sæt et termometer i kødet og grill benene til kernetemperaturen er 90 grader - det tager ca. 3 timer men kan variere afhængig af kødet.
  10. Når kødet har en temperatur på ca. 90 grader, tager du kødet af grillen og fjerner sølvpapiret.
  11. Smør derefter et godt lag BBQ sauce på begge sider af hver ben.
  12. Smæk benene tilbage i grillen ved samme temperatur og grill dem indtil kernetemperaturen er omkring 93-94 grader. Det tager omkring 30-40 minutter og så er de pivmøre. Det tager noget tid, men det er meget nemt, og resultatet er upåklageligt.
Oprindelse
Oprindelse
Kødet kommer fra Creekstone Farms i Arkansas, USA.
Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.