Tilbud

Kødkvæg culotte u/sølvsene 1-1,5kg

Spar 23%

Den klassiske culottesteg er noget som vi alle elsker. Den lækre fedtkant, der giver så meget smag til det ellers magre kød, giver den perfekte mulighed for at få det sprødt når du smækker stegen på grillen. Det er en sikker vinder uanset anledningen. Denne culotte kommer fra danske Kildegaarden, der opdrætter det lækreste kødkvæg du kan forestille dig. Det er bare dansk når det er bedst! 

Detailpris: 179,00 kr Medlemspris 137,50 kr /kg

På lager

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : Okse

Producent : Kildegaarden

Udskæring: Culotte

Født i: Danmark

Opvokset i: Danmark

Slagtet i: Danmark

Leveres som: Frostvare

Holdbarhed: Minimum 3 måneder.

Størrelses guiden
Størrelse
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Kødkvæg culotte u/sølvsene 1-1,5kg
Opskrift
Opskrift

Culotte på grill

Sådan gør du

  • Rids culottestegen
  • Krydr stegen godt på begge sider. Vær gavmild med krydderierne.
  • Put evt. hvidløgsfed ind i små lommer i kødet.
  • Tænd grillen og læg stegen på risten.
  • Gril ved indirekte varme (under låg= i ca. 45 minutter, eller til en kernetemperatur på 58 grader (rødt). Ønsker du en mediumstegt culottesteg, skal temperaturen være 60-62 grader og 62-64 grader, hvis den skal være gennemstegt. Grill ved middel varme.
  • Brug stegetermometer, så er du ikke i tvivl
  • Sluk grillen et par minutter før den er færdig og lad culottestegen hvile i ca. 15 minutter (gerne på den slukkede grill)
  • Skær culottestegen ud på tværs af fibrene. Det kan være lidt svært at se. Kig med på billederne her. Håber jeg har gjort det rigtigt.
Oprindelse
Oprindelse

100% dansk kødkvæg

Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.