Tilbud

Duroc Spareribs 1.2-1.6kg

Spar 35%

Disse spareribs kommer fra grisearten Duroc, som oprindeligt stammer fra USA/Canada, men er blevet en populær grisesort i Spanien, hvor dette produkt kommer fra. Når det gælder spareribs, er kød fra en Duroc gris, det tætteste du kommer på perfekte spareribs. Det skyldes at Duroc grisens kød, har en fyldig smag og fast struktur, kombineret med en fin fedtmarmorering, som er med til at give kødet mere saft. Desuden er kødet en anelse mørkere end almindeligt grisekød, som vi kender i Danmark.

Så er du ude efter at få beskidte fingre en lørdag aften (på den gode måde) samt forkæle dine smagsløg, så er Duroc Spareribs et stensikkert valg.
Detailpris: 90,00 kr Medlemspris 58,75 kr /kg

På lager

* Obligatoriske felter

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : Gris Duroc

Producent : Veteado

Udskæring: Kamben

Født i: Spanien

Opvokset i: Spanien

Slagtet i: Spanien

Leveres som: Frostvare

Holdbarhed: Minimum 3 måneder.

Størrelses guiden
Størrelse
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
gode spareribs
dejlige kødfulde Bedømt af lhou
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Duroc Spareribs 1.2-1.6kg
Opskrift
Opskrift

Perfekte marinerede og smørmøre spareribs 

Marinade

  • 1 løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 2 spsk smør
  • 2 dl vand
  • 4 dl ketchup
  • 1 citron, saften herfra
  • 4 spsk æblecidereddike
  • 3 spsk worcestershire sauce
  • 2 spsk brun farin
  • 2 spsk honning
  • 2 tsk dijon sennep
  • 1/2 tsk sort peber, friskkværnet
  • 1 tsk sød paprika
  • 1 knivspids cayenne peber
  • 2 dryp tabascp
> Smelt smør i en gryde og sauter løg og hvidløg heri.
> Tilsæt alle de andre ingredienser og rør godt rundt
> Lad marinaden simre i en halv time uden låg.

Spareribs

Forberedelse

> Start med at fjerne hinden på bagsiden af benene - det gøres nemmest ved at skære et hjørne af hinden fri med en spids kniv og flå hinden af vha. noget køkkenrulle.
> Smør benene ind i rigeligt marinade.
> Dæk til med film og lad hvile natten over i køleskab.

Klargøring af grill

Ca. 4 timer før servering tages benene ud af køleskabet og der tændes op i grillen med ca. 1/2 grillstarter
Placer kullene, så grillen er klar til indirekte stegning
Hæld noget røgtræ udover kullene

Tilberedning

> Placer ribsene direkte på risten i midten af grillen
> Grill i en times tid under låg - tilføj evt. ekstra røgtræ undervejs
> Grill herefter 2 timer under låg uden røg
> Spray (eller pensl) evt. med lidt æblejuice undervejs
> Tag ribsene af grillen
> Pak hver række i sølvpapir sammen med et par klatter smør indtil 15 før servering
> 15 min. før servering tages ribsene ud af staniolen
> Smør med rigeligt barbecuesauce på begge sider 
> Grill i ca. 15 min.
> Ønsker du dine ribs ekstra klistrede, så smør med mere barbecuesauce 5 min. før tid

> Server dine ribs med rigeligt coleslaw og en fugtig klud!

Har du brug for flere tips til grillen og spareribs, kan du se det her i linket hos vores gode samarbejdspartner Grilltips.dk. 
https://www.grilltips.dk/spareribs-hjemmelavede-american-barbeque-ribs/ 
Oprindelse
Oprindelse
Dette produkt har oprindelse i Spanien, hvor det er en populær griseart. Historiskset er Duroc officielt fra USA og Canada, men er i nyere tid blevet en utroligt populær art i Spanien.
Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.