Duroc Svinekamfilet 0.9-1.1KG

Spar 20%

Solbrune og modne. Det her er rigtig gris. Duroc er gourmetgrise, som giver kød med en flot fedtmarmorering. I Spanien går gourmetgrisene rundt og lapper den sydlige sol og naturen i sig. Snyd ikke dig selv for at sætte tænderne i noget af verdens bedste svinekød. Alt andet ville være svineri.
Detailpris: 101,00 kr Medlemspris 81,00 kr /kg

På lager

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : Gris Duroc

Producent : Venteado

Udskæring: Svinekamfilet

Født i: Spanien

Opvokset i: Spanien

Slagtet i: Spanien

Leveres som: Frostvare

Holdbarhed: Minimum 3 måneder.

Størrelses guiden
Størrelse
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Duroc Svinekamfilet 0.9-1.1KG
Opskrift
Opskrift

Duroc svinekamfilet i sous vide med sprøde kartofler og knoldselleripure 

Ingredienser

25 g smør
800 g kartofler
1⁄2 knoldselleri
dl fløde
dl mælk

Vejledning

Kødet

> Giv kødet en smule salt og en del peber og vakummer det.
> Læg det i sous vide/vandbadet i 3 timer ved 58 grader.
> Tør kødet af og læg det på en varm pande med olie og 10 gram smør.

Knoldselleripure

> Skær den halve knodselleri i små tern i ca. 1x2 cm størrelse.
> Kog dem i 1/3 vand, 1/3 mælk og 1/3 fløde i 18-22 minutter, til det er helt møre.
> Tag dem op med en sigteske og læg dem over i din blender/bøtte som du kan stavblende.
> Tilføj 10 gram smør, en smule eddike, salt og peber og blend det med en smule af væsken den blev kogt i.
> Tilføj løbende væsken indtil den er en flot og glat pure.

Sprøde kartofler

> Skær kartoflerne i tern og kog dem i 7 minutter i letsaltet vand.
> Hæld vandet fra via en stor sigte, som omrystes godt så kartofler får sprækker og mere overflade der kan blive sprødt.
> Lad dem tørre i et 20-30 minutter og sæt dem i ovnen vendt i olie, salt og peber og all roundkryderi. 
> Bag dem 40 minutter ved 200 grader varmluft og kartoflerne er klar til servering.

Hertil anbefales en lille let salat og en lækker rødvin. 

Oprindelse
Oprindelse
Kødet kommer fra Spanien
Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.