-27%

Flap Meat Argentina (Grainfed)

Dette er en af de mere ukendte udskæringer blandt danskerne, men som begynder at vinde frem og blive mere udbredt. Flap meat er en vanvittig smagfuld udskæring der sidder lige ved siden af flanken på koen, og er nærmest urimeligt nemt at tilberede.

Kvægene bliver ovenikøbet majs- og kornfodret (grainfed) i mindst 100 dage. Den fantastiske opvækst fremavler derfor et slutprodukt med så meget saft og kraft, at du ikke drømmer om det, med en dertilhørende marmorering i verdensklasse. Udskæringerne fra argentinsk grainfed kødkvæg er simpelthen nogle af de vildeste luksusprodukter der findes på markedet, men til en mere end rimelig pris. Dette er et stykke oksekød du ikke må snyde dig selv for!
Medlemspris:
135,00 kr /kg

Detailpris: 185,00 kr /kg

På lager

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : Okse

Producent : Devesa/ANB/DDS

Udskæring: Flap Meat

Født i: Argentina 

Opvokset i: Argentina 

Slagtet i: Argentina 

Leveres som: Kølevare

Holdbarhed: Minimum 10 dage.

Størrelses guiden
Størrelse
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Noget af det bedste kød!
Karakter
Det er noget af det bedste kød jeg nogensinde har fået, og prisen er jo latterligt lav i forhold til hvad man får! Gæsterne var helt oppe at køre, kan virkelig anbefales:) Bedømt af Kenneth
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Flap Meat Argentina (Grainfed)
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Opskrift
Opskrift
Oprindelse
Oprindelse
Kødet kommer fra Uruguay
Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.