Flap meat Kornfodret Uruguay

Denne udskæring er dejlig potent i smagen, og er væsentlig mere mør end f.eks. en flanksteak.
Den kan laves på et hav af forskellige måder, dog skal man være meget opmærksom på udskæringen af denne efter endt tilberedning.
Kødfibrene vender nemlig den modsatte vej, af hvad man normalt ville forvente.
Kvæget her er kornfodret i 120+ dage, hvilket i sig selv giver noget fantastisk kød.
Så skal det siges at kvæget her er Herreford kødkvæg, hvilket også er et kæmpe kvalitetsstempel!
219,00 kr /kg
Detailpris: 340,00 kr /kg
På lager
Dyr : Okse
Udskæring: Flap Meat
Født i: Uruguay
Opvokset i: Uruguay
Slagtet i: Uruguay
Leveres som: Kølevare
Holdbarhed: Minimum 10 dage.
The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 10 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.
Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen.
Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende.
Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.