Greater Omaha Okse Balltips US 1.3-1.7kg

Spar 32%

Oksebaltips er et fantastisk stykke kød der er skåret af klumpen, simpelthen perfekt til grillen. Den kan enten bruges som hel steg eller skæres ud til nogle store bøffer. Kødet har en fantastisk marmorering der sikrer den fantastiske oksekødssmag vi alle gerne vil have. Især amerikanerne er begejstrede for denne udskæring, og den fantastiske producent Greater Omaha i USA er et fantastisk bud på den optimale ball tip på markedet. 

Detailpris: 120,73 kr Medlemspris 81,82 kr /kg

På lager

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : Okse

Producent : Greater Omaha

Udskæring: Balltip

Født i: USA

Opvokset i: USA

Slagtet i: USA

Leveres som: Kølevare

Holdbarhed: Minimum 10 dage.

Størrelses guiden
Størrelse
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Greater Omaha Okse Balltips US 1.3-1.7kg
Opskrift
Opskrift

Grillstegt balltip og bagte kartofler med forårsløg og bacontern

> Klargør kødet ved at skære sener fra, men lad fedtet på oversiden blive siddende.
> Rids forsigtigt oversiden i ruder med en skarp kniv.
> Olivenolie blandes med salt, finthakket hvidløgsfed, rosmarin og friskkværnet peber.  Massér marinaden godt ind i kødet.
> Læg balltippen i en frysepose og herefter på køl i mindst fire timer. Du kan dog også godt tilberede din ball tip steg med det samme, men lad den gerne samle lidt smag.
Balltippen placeres midt på grillen, mellem kullene eller brænderne med en drypbakke med lidt væde under.
> Brug et stegetermometer, og tag stegen ud når den har en kernetemperatur på 57 grader. Så er den mør, rosa og saftig. Lad den færdigstegte balltip hvile på et skærebræt i cirka 15 minutter inden udskæring.

Bagte kartofler 

> Prik kartoflerne med en gaffel og bag dem møre i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time.
> Skær kartoflerne igennem og udhul dem med en ske.
> Rør kartoffelmosen sammen med ristede bacontern, halvdelen af den revet ost, fintsnittede forårsløg og cremefraichen. Smag til med salt og peber. 
> Fordel massen i kartoffeskrællerne. Læg dem på en bageplade med bagepapir. 
> Drys resten af osten over kartoflerne og sæt dem under grillen i ovnen, eller ved 250 grader i almindelig ovn til de er gyldne, i ca. 5 min. 

> Hertil anbefales en lækker champignon rødvinssauce og en god kraftig rødvin. 

Oprindelse
Oprindelse

Kødet kommer fra USA

Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.