-21%

Greater Omaha Teres Major

Kun overgået af mørbraden, er Teres Major (også kaldet shoulder tender) måske det møreste stykker kød der findes, der i udseende faktisk også minder lidt om en mørbrad. Udskæringens eksistens er lidt en velbevaret slagterhemmelighed, da dens placering under skulderbladet, gør den svært tilgængelig. Men tro os, det er kun et spørgsmål om tid, før den følger efter de andre mere efterspurgte af de alternative udskæringer, så det er bare med at være lidt på forkant og få prøvet denne fantastiske udskæring. Denne Teres Major kommer direkte fra de amerikanske kvægfarme i Omaha, USA og er af det verdensberømte brand Greater Omaha. 

Medlemspris:
185,88 kr /kg

Detailpris: 235,00 kr /kg

På lager

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : Okse

Producent : Greater Omaha

Udskæring: Teres Major

Født i: USA

Opvokset i: USA

Slagtet i: USA

Leveres som: Frostvare

Holdbarhed: Minimum 3 måneder.

Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Greater Omaha Teres Major
Opskrift
Opskrift
Oprindelse
Oprindelse
Kødet kommer fra Omaha i USA, fra producenten Greater Omaha.
Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.