Tilbud

Hel And 3.4 kg - Cherry Valley

Spar 41%

Den hele andesteg i ovnen eller på grill er intet mindre end fantastisk! Der er ikke meget flottere end den gyldne andesteg, med det helt sprøde skind og den fantastisk kraftfulde smag. Det er oftest duften af and vi forbinder med højtiderne som julen eller Mortens aften. 

Detailpris: 51,90 kr Medlemspris 30,50 kr /kg

På lager

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : And

Producent : Cherry Valley

Udskæring: Hel And

Født i: England

Opvokset i: England

Slagtet i: England

Leveres som: Frostvare

Holdbarhed: Minimum 3 måneder.

Størrelses guiden
Størrelse
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Hel And 3.4 kg - Cherry Valley
Opskrift
Opskrift
Opskrifter kommer snart.
Oprindelse
Oprindelse
Produktet har haft tilvækst i England og kommer fra den anerkendte producent Cherry Valley, der eksportere til mere end 30 lande verden over.
Fragt & Levering
Fragt & Levering

Hos The Meat Club går vi meget op i at vores kunder kan få deres leveringer hurtigt - derfor sender vi afsted fra vores lager 4 ud af 5 hverdage hver eneste uge. 

Vi afsender fra vores lager mandag, tirsdag, onsdag og torsdag - det betyder at du vil modtage ordren dagen efter. Det er dog vigtigt at ordren er placeret inden kl. 12 på den pågældende afsendelsesdag ellers vil den først blive sendt på vores næste pakkedag. 

Det er vigtigt at varen har den rigtige temperatur under hele transporten - derfor pakker vi produkterne trygt og koldt, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. Kødet bliver nemlig puttet i termokasser med fryse elementer, så kødet er koldt hele vejen. 

Kassen bliver som udgangspunkt placeret foran hoveddøren - det er dog muligt at skrive i vores "ordrekommentarfelt" hvis man ønsker et andet sted pakken skal placeres.