Mød en ny udgave af de klassiske spareribs. I forhold til almindelige kamben, er St. Louis ben fladere, og sidder på brystbenet. Formen på St. Louis ben gør dem nemmere at brune af, og de er generelt mere kødfulde. Kødet på St. Louis ben indeholder lidt mere fedt, og det gør dem ikke bare fantastisk møre, men vildt smagfulde. Her finder du dem ovenikøbet fra den iberiske sortfodsgris, der er bedre kendt som svinekødets svar på Wagyu med den lækreste fedtmarmorering du kan forestille dig. Det her er ribs som du aldrig har smagt dem før!
The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.
Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen.
Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende.
Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.