• Hurtig levering
  • Afsendelse Tirsdag og Torsdag
  • 100kr i fragt + 25kr emballageomkostninger
  • Kæmpe opskriftbank

-31%

Iberico St. Louis ben

Mød en ny udgave af de klassiske spareribs. I forhold til almindelige kamben, er St. Louis ben fladere, og sidder på brystbenet. Formen på St. Louis ben gør dem nemmere at brune af, og de er generelt mere kødfulde. Kødet på St. Louis ben indeholder lidt mere fedt, og det gør dem ikke bare fantastisk møre, men vildt smagfulde. Her finder du dem ovenikøbet fra den iberiske sortfodsgris, der er bedre kendt som svinekødets svar på Wagyu med den lækreste fedtmarmorering du kan forestille dig. Det her er ribs som du aldrig har smagt dem før!
TheMeatClub Pris:
90,00 kr /kg

Detailpris: 130,00 kr /kg

På lager

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : Iberico gris

Udskæring: St. Louis ben

Født i: Spanien

Opvokset i: Spanien

Slagtet i: Spanien

Leveres som: Frostvare

Holdbarhed: Minimum 3 måneder.

Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Skuffende
Karakter
Jeg kan godt lide at bruge themeatklub og har aldrig haft problemer, god service, god levering og fine produkter, men de her skuffede mig. Jeg bestilte 4 'racks', benene var meget tynde, du ville finde mere kød på ben fra jensens købt i et supermarked, samtidigt var en rigtig stor mængde af hvad der sad på benene ren fedt, ikke marmoreret kød med rent fedt. Generelt var produktet fordelt ca. således: 1/4 ben, 1/4 kød, 2/4 fedt, nogle steder ramte man 2/4 kød med 1/4 fedt, men det var generelt stadig meget skuffende. Jeg er bestemt stadig kunde hos themeatclub men det her produkt bestiller jeg ikke igen. Bedømt af Patrick
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Iberico St. Louis ben
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Opskrift
Opskrift
Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.