-34%

Iberico Pluma

Mød et stykke kød, som virkelig vender blikke ude i byen. Pluma bliver skåret lige bag nakken på iberiske svin og er så mørt, at det smelter allerede på dine læber. Iberico er svinenes wagyu og kommer fra Spanien. Her betyder pluma “fjer” og er et godt billede på, hvor elegant fedtmarmoreringen i kødet ser ud.
Medlemspris:
185,42 kr /kg

Detailpris: 281,18 kr /kg

På lager

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : Iberisk sortfodsgris

Producent : Pedro Nieto

Udskæring: Pluma

Født i: Spanien

Opvokset i: Spanien

Slagtet i: Spanien

Leveres som: Frostvare

Holdbarhed: Minimum 3 måneder.

Bedømmelser
Bedømmelser (3)
FANTASTISK!
Karakter
BEDSTE STYKKE KØD JEG NOGENSINDE HAR SMAGt! Bedømt af Gitte
Gæsterne var i chok
Karakter
Min mand havde købt en pluma for noget tid siden, og den oplevelse syntes vi vi ville dele med vores gæster i lørdags. De var nærmest ved at falde ned fra stolen, de havde aldrig fået så godt kød før. Kan klart anbefales hvis man vil gøre lidt ekstra for sine gæster;) Bedømt af Alice
Familie favoritten
Karakter
Jeg købte det her stykke kød for nogle måneder siden fordi jeg havde hørt så meget om det, men var i tvivl om hvordan jeg skulle lave det. Jeg ringede til kundeservice, og fik at vide at jeg kunne prøve at intervalstege det på grillen, og det har jeg så gjort en gang om måneden lige siden. Virkelig god service, og kødet er fuldstændig outstanding. Bedømt af Thomas
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Iberico Pluma
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Opskrift
Opskrift
Oprindelse
Oprindelse
Kødet kommer fra Spanien
Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.