Kalveculotte 0.8-1.3KG

Spar 53%

Ligesom med okseculotten, er kalveculotten det klassiske valg til en god steg. Den lækre fedtkant på toppen og det lyse kød garanterer et helt igennem mørt og saftigt måltid.

Detailpris: 161,06 kr Medlemspris 75,00 kr /kg

På lager

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : Kalv

Producent : Ekro

Udskæring: Culotte

Født i: EU

Opvokset i: EU

Slagtet i: EU

Leveres som: Kølevare

Holdbarhed: Minimum 10 dage.

Størrelses guiden
Størrelse
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Kalveculotte 0.8-1.3KG
Opskrift
Opskrift

Kalveculotte med rødvinssauce og posh babykartofler

Culotten:

> Snit fedtkanten på culotten i ruder, og krydr kødet godt med timian, salt og peber.
> Læg stegen på en rist over en bradepande. Stil den i ovnen ved 225 gr., og brun dem ca. 15 min. skru ned til 160 gr., og steg dem yderligere ca. 40 min. 
> Brug gerne et stegetermometer, stegen skal vise 58-60 gr. i midten af kødet. Lad kødet trække indpakket i alufolie ca. 15-20 min. 
> Skær kødet i skiver på tværs af kødfibrene. (Vigtigt!)

Rødvinssaucen: 

> Skær et løg i små tern, og svits dem i 50 g smør i en gryde.
> Tilsæt 4 dl rødvin og 5 dl kalve- eller oksefond (fra slagter)
> Kog saucen i ca. 15 min. Udrør 2 spsk hvedemel i 2,5 dl fløde, og rør det i.
> Kog saucen igennem 5 min. under omrøring, og tilsæt evt. lidt saucekulør. Smag til med salt og peber

Posh babykartolfer 

> Skyld kartoflerne, evt halver de største. 
> Kog vand i en elkedel, hæl det ud i en stor pande og tænd for blusset for at holde det i kog. 
> Kom kartoflerne i vandet, tilsæt salt og tilføj et helt hvidløg til at koge med. Kartoflerne skal koge ca 10 minutter. 
> Hæld vandet og hvidløget fra (gem 3-4 fed hvidløg), og sæt panden direkte tilbage på blusset og skru op. Tilsæt olie på panden og kom kartoflerne tilbage på panden. 
> Steg kartoflerne i den varme olie, og drys salt og peber på. 
> Tag de 3-4 gemte hvidløg på et skærebræt, og med en gaffel mas dem fri af skrællen. Tilføj salt og peber til hvidløget og smid på panden til stegning sammen med kartoflerne. 
> Steg kartoflerne indtil de er gyldne og server direkte. 

 

 

Oprindelse
Oprindelse

Kødet kommer fra EU 

Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.