Kødkvæg "american" flapsteak

Spar 34%

Dette er ikke en udskæring du typisk finder nede i dit lokale supermarked. Flap steaken er en dejlig mør udskæring der giver nogle enormt smagfulde bøffer, som man især er glad for at spise i fx Frankrig. Det en bøf, der ganske simpelt er himmelsk.
Detailpris: 146,00 kr Medlemspris 96,00 kr /kg

På lager

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : Okse

Producent : Kildegaarden

Udskæring: flapsteak

Født i: Danmark

Opvokset i: Danmark

Slagtet i: Danmark

Leveres som: Kølevare

Holdbarhed:

Som kølevare: minimum 7 dage

Som frostvare: minimum 3 mdr

Størrelses guiden
Størrelse
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Kødkvæg "american" flapsteak
Opskrift
Opskrift

TILBEREDNING AF FLAP MEAT

  • Pak kødet ud og dup det eventuelt tørt med et stykke køkkenrulle.
  • Nu kan du enten tilberede kødet på grill eller pande. På grillen er det ved direkte varme, og jeg plejer at grille det ved lidt over middel varme. Cirka 200 grader i grillen. Så bliver kødet ikke for brændt for hurtigt. På panden er det ved en god varme.
  • Grillristen smøres med lidt olie, kødet lægges på og låget lægges straks på. Samlede stegetid er cirka 7-10 minutter på hver side, hvor du vender kødet cirka hvert andet minut.
  • Stegetiden afhænger selvfølgelig af tykkelsen og størrelsen på kødet, men du kan også anvende et stegetermometer i den tykkeste del af kødet. Din flap meat eller flap steak er færdig når kernetemperaturen er cirka 55 grader.

UDSKÆRING AF FLAP MEAT

Den færdigstegte flap meat krydres med salt og friskkværnet peber, og så skal den lige hvile 5-10 minutter på et skærebræt inden udskæring.

Og udskæringen af flap meaten er lidt anderledes end du måske tror. Fibrene går nemlig på tværs af stegen, og derfor skal den skæres i tynde skiver på langs.

Altså så du får tynde og lange skiver, som til gengæld er super møre.

Oprindelse
Oprindelse

100% Dansk Kødkvæg

Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.