Tilbud

Kødkvæg flankesteaks

Spar 31%

Når trimmet, er flankesteaken en forholdsvis flad steak, men med masser af smag. Kødet er skåret af den bagerste del af brystet, hvilket bevirker at der ikke er meget bindevæv i kødet. Det giver flankesteaken potentialet til at blive urimeligt mør ved rigtig tilberedning, og det er der mange forskellige muligheder for at gøre.
Detailpris: 174,00 kr Medlemspris 120,00 kr /kg

På lager

* Obligatoriske felter

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : Okse

Producent : Kildegaarden

Udskæring: Flankesteak

Født i: Danmark

Opvokset i: Danmark

Slagtet i: Danmark

Leveres som: Kølevare/frostvare

Holdbarhed:

Som kølevare: minimum 7 dage

Som frostvare: minimum 3 mdr

Størrelses guiden
Størrelse
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Kødkvæg flankesteaks
Opskrift
Opskrift

FREMGANGSMÅDE

  • Kom alle ingredienserne til marinaden i en skål, og mas det godt sammen med en ske, så du får al smagen ud af krydderurterne.
  • Smør flanskstegen godt ind i rosmarin- og hvidløgsmarinaden, og massér det grundigt, så du virkelig får smagen fordelt.
  • Læg kødet i en frysepose, luk den tæt, og nu må din flankesteg gerne lægge et døgn i posen og suge al smagen ud af marinaden.
  • Mindre kan dog også gøre det, men jo længere tid, jo bedre smag til sidst. Og den skal ihverfald helst trække mindst et par timer.
  • Når kødet har trukket masser af smag, lægger du den i et ildfast fad.
  • Nu skal den steges i forvarmet ovn ved 175 grader, hvor den skal have cirka 15 minutter.
  • Tag din flanksteak ud og læg den på et skærebræt. Den skal IKKE overdækkes.
  • Lad kødet hvile i 10-15 minutter, og så skal den skæres ud i så tynde skiver som muligt. Og du skærer skiverne på skrå, for så bliver kødet nemlig mørt som smør.

I GRILLEN OG PÅ PANDE

Du kan også grille flanksteaken, og det sker ved indirekte varme, hvor den skal have cirka fem minutter på hver side. Hviletiden er fortsat 15 minutter.

Hvis du foretrækker flanksteak på pande, så skal den steges syv minutter på hver side.

 

MARINADE

5 spiseskefulde olivenolie
2 spiseskefulde frisk rosmarin
2 spiseskefulde friskhakket Persille 
3 pressede fed hvidløg 
En halv teskefuld friskrevet ingefær
1 teskefuld økologisk rørsukker
1 teskefuld salt

Oprindelse
Oprindelse

100% Dansk Kødkvæg

Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.