Tilbud

Kødkvæg osso buco 2 stk

Spar 26%

Den nederste del af en okses bagben, kaldet skanken, giver nogle lækkert marmorerede bøffer der hedder Osso buco. Disse bøffer indeholder et ben i midten, og kødet kræver langtidstilberedning, men via den fantastiske marmorering i bøfferne er der en vildt lækker smag i kødet, som helt sikkert er ventetiden værd.


Detailpris: 87,00 kr Medlemspris 64,60 kr /kg

Ikke på lager

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : Okse

Producent : Kildegaarden

Udskæring: Osso buco

Født i: Danmark

Opvokset i: Danmark

Slagtet i: Danmark

Leveres som: Frostvare

Holdbarhed: Minimum 3 måneder.

Størrelses guiden
Størrelse
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Kødkvæg osso buco 2 stk
Opskrift
Opskrift

Langtidstilberedt Osso Buco med kartoffelmos

> Skær ridser i kanten 3-4 steder. Dup kødet tørt med køkkenrulle, krydr med salt og peber. Vend kødet i mel. 
> Varm smør og olie ved god varme i en stegegryde. Brun herefter kødet i 2-3 minutter hver side. Brun 2-3 ad gangen og læg dem til side. 
> Klargør blegselleri og gulerødder og skær dem i mindre stykker. Pil løg og hvidløg og hak dem fint. 
> Varm resten af smør og olie ved god varme i gryden. Svits løg, hvidløg efterfulgt at gulerødder og blegselleri. 
> Hæld hvidvinen over sammen med de flåede sherrytomater. Kog ind for høj varme i 8-10 minutter. 
> Kom kødet tilbage i gryden. 
> Hæld bouillon i gryden til det dækker. 
> Skyl rosmarin og timian og bind en krydderbuket med laurbærbladet. 
> Tilsæt krydderbuket. Læg låg på gryden. Skru ned til svag varme og lad retten simre i 2 timer. 

> Skræl kartofler, og skær dem i tern. Kog dem møre i vand uden salt. Hæld vandet fra (gem lidt), og mos kartoflerne groft med et piskeris eller en kartoffelmoser. 
> Tilsæt smør eller olie og evt. lidt af vandet eller lidt mælk og smag til med salt og peber. 

> Skyl og hak persillen fint. Riv skallen fint af citronen. Pil og hak hvidløg. Bland det hele sammen. 
> Server Osso Buco i dybe tallerkener drysset med gremolata.

Oprindelse
Oprindelse

Kødet er 100% dansk kødkvæg

Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.