Tilbud

Kødkvæg roastbeef af inderlår i net

Spar 34%

Roastbeef er en af danskernes mest foretrukne stege. Kødet er skåret af inderlår og giver mange muligheder til tilberedning som grydesteg, steg i ovnen eller på grillen. En flot rosastegt roastbeef er og bliver bare en ægte klassiker.
Detailpris: 177,00 kr Medlemspris 116,00 kr /kg

På lager

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : Okse

Producent : Kildegaarden

Udskæring: Roastbeef/Inderlår

Født i: Danmark

Opvokset i: Danmark

Slagtet i: Danmark

Leveres som: Kølevare/frostvare

Holdbarhed:

Som kølevare: minimum 7 dage

Som frostvare: minimum 3 mdr

Størrelses guiden
Størrelse
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Kødkvæg roastbeef af inderlår i net
Opskrift
Opskrift

 

SÅDAN LAVER DU ROASTBEEF I OVN

  • Start med at tænde ovnen på 125 grader – vi skal langtidsstege vores roastbeef, og det gør vi altså ved 125 grader.
  • Læg så kødet i et ildfast fad, og pensl den med det smeltede smør. Giv kødet en god tur hele vejen rundt.
  • Kryds så med salt og friskkværnet peber. Jeg giver den ikke andre krydderier, da kødet er meget smagfuldt i sig selv. Men du kan selvfølgelig sagtens vælge at bruge et grillkrydderi eller andre krydderier.
  • Så sætter du stegetermometer i din steg – husk altid at sætte spidsen i den tykkeste del af kødet!
  • Stil så fadet med kødet ind i ovnen – gerne på nederste rille, og så skal den ellers bare stå der og hygge sig.
  • Stegetiden er omkring 90 minutter/halvanden time, men det afhænger af hvor rødt du ønsker kødet.
  • Når stegetermomteret viser en kernetemperatur på 55 grader er kødet rødt, 60 grader er medium/rosa, mens roastbeefen er gennemstegt ved en kernetemperatur på 70 grader.
  • Jeg vil anbefale en rosa steg og en kernetemperatur på 60 grader.
  • Tag så kødet ud af ovnen, og lad det hvile i et kvarter.
  • Du kan godt lægge et rent viskestykke over, men du må IKKE pakke kødet ind i sølvpapir/alufolie! Så koger kødet nemlig videre.

STEGETID

Stegetid: 125 grader i ovn i cirka 90 minutter/halvanden time.

ROASTBEEF I GRILL

Kan man så også lave sin roastbeef i grillen? Ja, det kan du sagtens. Stegetiden er den samme, men den svære kunst er, at holde temperaturen nede på de 125 grader.

Og det gælder både i kuglegrill og gasgrill.

Hvis du griller roastbeefen ved en højere temperatur vil stegetiden blive forkortet. Så hold godt øje med dit stegetermometer.

 

 

 

Oprindelse
Oprindelse

100% Dansk Kødkvæg

Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.