Kødkvæg T-Bone Steak DK 0.5-0.6KG

Spar 18%

Der er her tale om en brutal steak med et rygben i midten, formet som et T. Heraf navnet T-bone. Benet er med til at give saft og kraft til kødet, og opdeler samtidig steaken så der på den ene side sidder den fineste oksemørbrad, og på den anden side en lækker oksetyndsteg. Dertil har kødkvæget fået masser dansk luft og kærlighed fra Kildegaarden. Alt sammen er med til at gøre denne steak, til en af de mest smagfulde af slagsen.
Detailpris: 241,00 kr Medlemspris 196,99 kr /kg

På lager

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : Okse

Producent : Kildegaarden

Udskæring: T-bone

Født i: Danmark

Opvokset i: Danmark

Slagtet i: Danmark

Leveres som: Kølevare/frostvare

Holdbarhed:

Som kølevare: minimum 7 dage

Som frostvare: minimum 3 mdr

Størrelses guiden
Størrelse
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Kødkvæg T-Bone Steak DK 0.5-0.6KG
Opskrift
Opskrift

Tilberedning af T-bone

En t-bone steak er som udgangspunkt en af de sværere steaks at tilberede af to årsager: 

1. Benet i steaken, der giver så meget kraft og smag til kødet, gør at man ved pandestegning kan få svært ved at få den rigtige varme i kødet. Dette skyldes at kødet (ligesom alt kød) under stegning trækker sig lidt sammen, og derved hviler steaken altså på benet i stedet for kødet i panden og det gør det sværere at stege den. 
2. Det at der er to forskellige stykker kød på steaken, gør at man ikke skal give begge sider af steaken lige meget varme. Dette kan være svært at undgå på en pande. 

Men frygt ej, for med disse simplte tips kan du alligevel stege denne fantastiske steak til perfektion som en æge grillmaster, og få en smagsoplevelse du ikke vil gå glip af.

1. Vi anbefaler, af ovenstående årsager at man steger t-bone steaken på en grill. Det er for det første nemmere at få varmen igennem selv når steaken trækker sig lidt sammen, og derved sikre det jævn stegning. 
2. For det andet, mørbraden, der sidder på den ene side a benet, skal have mindre varme og eller mindre tid på grillen end siden med tyndstegen. Dette kan overkommes ved at placere bøffen først over den direkte varme i 1,5 minut og derefter over den indirekte varme. 
På denne måde sikres jævn og lige stegning på begge sider. Sørg for at vende bøffen ofte. 

Oprindelse
Oprindelse

100% dansk kødkvæg

Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.