T-rex steaks 0.3-0.4KG

Spar 39%

Denne steak er legendarisk. Og det er ikke kun, fordi den deler navn med en dinosauer. T-rex steaken er skåret af oksebov fra dansk kødkvæg. Derfor smager den også af ren idyl. På Kildegaarden går kødkvæget nemlig frit rundt og spiser sig sunde og runde.
Detailpris: 142,00 kr Medlemspris 87,30 kr /kg

På lager

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : Okse

Producent : Kildegaarden

Udskæring: T-rex steak

Født i: Danmark

Opvokset i: Danmark

Slagtet i: Danmark

Leveres som: Frostvare

Holdbarhed: Minimum 3 måneder.

Størrelses guiden
Størrelse
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: T-rex steaks 0.3-0.4KG
Opskrift
Opskrift

T-rex steak med grønsagspakker og svampe

Ingredienser

600 g nye kartofler, kogte
12 grønne asparges
200 g nye gulerødder
1 bundt forårsløg
¼ bundt estragon, grofthakket
2,5 dl fløde
2 tsk Dijonsennep
250 g blandede svampe, f.eks. kantareller/shitake/mark champignon, renset
1-2 spsk olivenolie
1 potte brøndkarse
½ bakke karse

Sådan gør du: 

> Rengør alle grøntsagerne og skær dem i mindre stykker. Bland estragon sammen med kartoflerne og krydr godt med salt og peber.
> Tag fire stykker bagepapir á ca. 40 cm og fordel grøntsagerne derpå. Pisk fløden sammen med sennep, fold bagepapiret op omkring grøntsagerne og kartoflerne, og fordel fløden i de fire pakker.
> Luk pakkerne med kødsnor og sæt dem på en bageplade og bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 15-20 min. 
> Steg oksekødet på en varm pande i olivenolie i ca. 2 min på hver side. Tilføj gerne smør og hvidløg for ekstra smag. Tag bøfferne af panden og lad dem trække i ca. 2-3 min.
> Steg svampene på panden i lidt olie. Tag svampene af panden og vend dem med karsen lige inden servering.
> Anret kødet på et lille fad med karse/svampesalat. Server med de bagte grøntpakker.

Oprindelse
Oprindelse
100% dansk kødkvæg
Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.