Kødkvægtyndsteg DK 1.8-2.2KG

Spar 19%

Af med hatten, op og stå og hånden på brystet. Her kommer en historisk nationalret. Oksetyndsteg er kongen af vores klassiske kogebøger. Derfor skal den selvfølgelig komme fra dansk kødkvæg. På Kildegaarden går dyrene frit rundt og dyster om at spise sig til den flotteste oksetyndsteg
Detailpris: 136,71 kr Medlemspris 110,70 kr /kg

På lager

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : Okse

Producent : Kildegaarden

Udskæring: Tyndsteg

Født i: Danmark

Opvokset i: Danmark

Slagtet i: Danmark

Leveres som: Kølevare/Frostvare

Holdbarhed: 

Som kølevare: minimum 7 dage

Som frostvare: minimum 3 mdr

Størrelses guiden
Størrelse
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Kødkvægtyndsteg DK 1.8-2.2KG
Opskrift
Opskrift

 

Sådan steger du en  oksetyndsteg i ovn:

  • Hvis du har tid til det, så er det en god idé, at starte nogle timer før du skal servere stegen. Rids krølfedtet med en skarp kniv. IKKE skære ned i kødet!
  • Bland salt og brun farin sammen i en lille skål og gnub blandingen godt ind i stegen. Kom så stegen i en pose, og lad den trække i et par timer.
  • Tag stegen ud en halv time før vi går i gang med selve stegningen, så den når at få noget der minder om stuetemperatur.
  • Smelt smørret på en meget varm pande, og læg stegen på. Her skal stegen brunes kraftigt og hurtigt på begge sider – cirka et halvt minut på hver side.
  • Læg stegen op i et fad, og stik et stegetermometer i den.
  • Kom stegen ind i en forvarmet ovn – 150 grader og varmluft.
  • Så skal stegen blive der indtil den når 55 grader – det tager typisk omkring 45 minutter, men vent indtil den når de 55 grader.
  • Tag så stegen ud, og lad den stå i et kvarter inden du skærer den ud. Du behøver ikke dække den til.
  • Ved at tage den ud ved 55 grader opnår du en rosa steg, som hverken er tør eller rå.
  • Ønsker du en gennemstegt steg, skal du give den et par grader mere, og er du til mere rødt kød, ja så hiver du oksetyndstegen ud ved en lavere temperatur. Smag og behag er forskellig.
Oprindelse
Oprindelse

100% Dansk Kødkvæg

Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.