Lammekrone IR 0.7-0.9kg

Spar 31%

Lammekød er lækkert, især lammekronen, der med den rette tilberedning giver et smagfuldt stykke kød, som er saftigt og mørt. Det er også delvist derfor at den bliver kaldt for lammekronen, fordi den er det ypperste du kan få indenfor lammekød.
Er du ikke vant til at lave lammekød? Vi har givet vores bud på en lækker tilberedning under opskrifter, så det er bare med at komme igang!


Detailpris: 308,25 kr Medlemspris 213,00 kr /kg

Ikke på lager

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : Lam

Producent : Kildare

Udskæring: Lammekrone

Født i: Irland/England

Opvokset i: Irland/England

Slagtet i: Irland/England

Leveres som: Frostvare

Holdbarhed: Minimum 3 måneder.

Størrelses guiden
Størrelse
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Lammekrone IR 0.7-0.9kg
Opskrift
Opskrift

Marokansk inspireret lammekrone med couscous og fladbrød

 

Ingredienser

Lam

  • 8 lammekotteleter fra kronen
  • Muskatnød
  • 1 teskefuld spidskommen 
  • 1 teskefuld sød paprika
  • 1 teskefuld tøret timian
  • 1 citron
Couscous
  • 200g couscous
  • 1 frisk rød chilli
  • Persille eller/og mynte
  • 1 citron
Tilbehør
  • 1 pakke fladbrød (frit valg)
  • 250g almindelig yoghurt
  • 1 stærk teskefuld harissa paste
  • 200g humus
  • ½ citron

Sådan gør du

Lam

  1. Læg lammekronen på noget bagepapir over et skærebræt og rids overfladen i et rudemønster. Tilsæt muskatnød, spidskommen, paprika og timian og maser det ind i kødet.
  2. Placer lammekronen i en varm pande med olivenolie. Giv det lidt farve og vend det i ca 4-5 minutter.
  3. Flyt kødet over i et forvarmet ovnfast fad med benene opad.
  4. Sæt i ovn i 14 minutter ved  220°, halvejs vend kødet, 
  5. Lad hvile 5-10 minutter
Couscous
  1. Hæld couscous i en stor skål sammen med en lille smule olivenolie. 
  2. Tilføj kogende vand til det dækker couscous med 1 cm. Tilføj salt og dæk til med en tallerken  
  3. Fjern frøene fra chillien og hak den. Finhak persille og mynte. 
  4. Efter et par minutter, fjern tallerkenen fra skålen og tilføj de hakkede grøntsager sammen med lidt salt og peber.
  5. Klem saften fra den ene citron ud i couscousen og bland det hele sammen med en ske.
 
Tilbehør
  1. Put yoghurten i en skål og bland harrisa i. Drys lidt olivenolie over og tilføj lidt persille. 
  2. Tag humusen over i en skål og lav et lille 'hul' i midten. Tilsæt her olivenolie, salt, peber og en smule paprika sammen med saften fra en halv citron. 
  3. Varm fladbrødene i ovnen
Oprindelse
Oprindelse
Produktet stammer fra den kendte okse og lamme producent Kildare i Irland.
Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.