-43%

Luksus Bacon i skiver - 1KG.

Mange mener at bacon er verdens bedste krydderi, nogle vil måske mene det er menneskehedens største opfindelse, og i Danmark er vi ikke blinde for den fantastiske spise. Her kan du få vores ultralækre luksusbacon, i dejligt tykke skiver og i en fantastisk 1 kg. pakke, der bare venter på at blive taget i brug. Uanset om du skal bruge bacon som tilbehør i en fantastisk burger, som en genial tilføjelse til en lækker pastaret, eller sammen med klassiske scrabled eggs til din udkårne en søndag morgen på sengen, så kan du få det bedste luksusbacon lige her hos The Meat Club. 

Medlemspris:
65,00 kr /stk.

Detailpris: 115,00 kr /stk.

På lager

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : Gris

Producent : Ausa

Udskæring: Bacon

Født i: Spanien

Opvokset i: Spanien

Slagtet i: Spanien

Leveres som: Kølevare

Holdbarhed: 08/09-2020

Størrelses guiden
Størrelse
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Luksus Bacon i skiver - 1KG.
Opskrift
Opskrift
Oprindelse
Oprindelse
Kødet kommer fra Spanien
Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.