Oakey Wagyu Brisket Fullpacker MB 3-5

Brisket er også det vi på dansk kalder for spidsbryst og er især en amerikansk delikatesse. Brisket er skåret af den forreste del af brystet, og er mindre fedt end resten af brystet. Det er et stykke kød som er specielt velegnet til langtidsstegning, enten i ovn eller på grill. Hvis udskæringen bliver stegt rigtigt, kan du regne med en oplevelse der er svær at matche. Et langtidsstegt brisket har så meget saft og kraft, at det nærmest er i overflod når du skærer nogle gode tykke skiver af det fløjlsbløde kød.
149,00 kr /kg
Detailpris: 255,00 kr /kg
På lager
Dyr : Okse
Producent : Oakey
Udskæring: Brisket/Bryst
Født i: Australien
Opvokset i: Australien
Slagtet i: Australien (Halal)
Leveres som: Ferskvare
Holdbarhed: Minimum 5 dage.
MS: 3-5
The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.
Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen.
Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende.
Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.