Okse striploin Argentina (Majsfodret)

Spar 20%

Majsfordret! Dette er den klassiske striploinudskæring, som du kender så godt med den flotte fedtkant langs ryggen. Men der er intet klassisk over netop dette stykke køds tilbliven! Denne striploin kommer fra argentinske Prime Black Angus kvæg og for lige at sætte en tyk streg under, at denne version af den klassiske striploin er speciel, er disse kvæg blevet majsfodret. Majsfodret kvæg bliver dermed forkælet lidt ekstra, og det forbedrer også kødets kvalitet markant. Kødets marmorering bliver flottere og mere tydelig, og den suveræne marmorering trænger ydermere ud i kødet og gør det mørere, end du kan forestille dig. Detailpris: 204,00 kr Medlemspris 163,48 kr /kg

Ikke på lager

Beskrivelse
Detaljer

Dyr: Okse

Producent: Devesa

Udskæring: Striploin

Født i: Argentina

Opvokset i: Argentina

Slagtet i: Argentina

Leveres som: Kølevare

Holdbarhed: Minimum 10 dage.

Størrelses guiden
Størrelse
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Okse striploin Argentina (Majsfodret)
Opskrift
Opskrift
Oprindelse
Oprindelse
Kødet kommer fra kornfodret Black Angus kvæg i Argentina.
Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.