Tilbud

Okseculotte IR 1.0-1.4KG Black Angus

Spar 30%

Den klassiske culottesteg er noget som vi alle elsker. Den lækre fedtkant, der giver så meget smag til det ellers magre kød, giver den perfekte mulighed for at få det sprødt når du smækker stegen på grillen. Det er en sikker vinder uanset anledningen. Denne culotte er ovenikøbet skåret fra Black Angus kvæg, der garanterer en fantastisk lækker kvalitet. 



Detailpris: 133,33 kr Medlemspris 93,75 kr /kg

Ikke på lager

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : Okse

Producent : Foyle / Dawn meats

Udskæring: Culotte

Født i: Irland/England

Opvokset i: Irland/England

Slagtet i: Irland/England

Leveres som: Kølevare

Holdbarhed: Minimum 10 dage.

Størrelses guiden
Størrelse
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Okseculotte IR 1.0-1.4KG Black Angus
Opskrift
Opskrift

Langtidsstegning af culotte (Interval)

Det tager længere tid at intervalstege et stykke kød, end ved den mere traditionelle metode. Det kan tage op til 2 timer, så sørg for at planlægge i ordentlig tid. Til gengæld bliver stegen helt perfekt hver gang.

- Vend culotten med fedtsiden opad og rids herefter fedtet i et ternet mønster. Gnid den godt med salt og peber, og læg den i en grillbakke. 
- Grill culotten ved indirekte varme under låg i 15 min. Tag den af grillen og lad den hvile 15 min. Den skal IKKE pakkes ind i stanniol.
- Sæt den tilbage på grillen i 15 min. under låg. Tag den af igen og lad den hvile 15 min. uden tildækning. --- Brug et stegetermometer til culotten, så spidsen er i midten af stegen. Sæt den tilbage på grillen og lad den stå til temperaturen er 54°C. Det tager ca. 15 min. 
- Tag den ud og pak den straks ind i 2-3 lag stanniol. Et godt råd er også at hælde væsken fra grillbakken i en skål (den kan bruges til en fabelagtig sauce). 
- Læg den indpakkede culotte tilbage i bakken. Læg et sammenfoldet viskestykke over og lad den hvile i 20 min. inden du skærer stegen. 
- VIGTIGT NÅR MAN SKÆRER EN CULOTTE! Start med at skære fra den spidse ende, til du når ca. halvvejs gennem stegen. Vend den 90° og skær resten på den anden led.

Oprindelse
Oprindelse

Kødet kommer fra Irland

Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.