Oksecuvette IR 1.0-1.3KG Black Angus

Spar 39%

I det irske højland går Black Angus kødkvægene frit rundt. Det giver gode og saftige lårbasser at skære cuvetter af. Desuden har Black Angus oksecuvetterne et flot fedtdække, som kun venter på at blive forenet med dets bedste venner: rosmarin og hvidløg. Det giver en stegeskorpe, som kunne gøre irske Saint Patrick dobbelt så grøn af misundelse.
Detailpris: 98,00 kr Medlemspris 60,00 kr /kg

På lager

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : Okse

Producent : Foyle / Dawn meats

Udskæring: Cuvette

Født i: Irland/England

Opvokset i: Irland/England

Slagtet i: Irland/England

Leveres som: Kølevare

Holdbarhed: Minimum 10 dage.

Størrelses guiden
Størrelse
Opskrift
Opskrift

Langtidsstegt oksecuvette

> Start med at soignere din oksecuvette, hvor du skærer al unødvendig fedt og andet snavs fra. Gør det grundigt, da det ikke er rart at få i munden under spisningen senere.
> Bland brun farin og salt sammen, og gnub det grundigt ind i kødet på alle sider. Lad cuvetten trække i 30 minutter.
> Tilføj olie, hvidløg og rosmarin til marinade, og lad det trække imens.
> Kom en god klat smør på panden, og brun cuvetten grundigt på begge sider. Stegeskorpen er vigtig at få på. Det tager nogle minutter, og lad stegen ligge på panden uden at røre den mens den bruner.
> Læg herefter cuvetten i et ildfast fad, og smør marinaden ud over kødet. Krydr med lidt ekstra salt og peber.
> Tænd ovnen på 70 grader varmluft, og når ovnen er varm sætter du oksecuvetten ind.
> Lad kødet stege her indtil den når en kernetemperatur på 57 grader, hvor den er flot og rosa. Det tager cirka to timer, men det afhænger af stegens tykkelse og din ovn. Så hold øje med stegetermometeret.
> Tag cuvetten ud efter endt stegning, og lad den hvile utildækket på et skærebræt i 20 minutter inden udskæring.

Oprindelse
Oprindelse
Kødet kommer fra Irland/England
Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.