Oksemørbrad IR 1.8-2.2KG

Spar 55%

Oksemørbraden er det fineste og møreste stykke kød man kan købe, simpelthen toppen af poppen. Den indeholder ikke ret meget bindevæv og fedt, hvilket gør at den har en anelse mindre smag, men er til gengæld den absolut møreste udskæring der nærmest smelter på tungen. 

Detailpris: 319,42 kr Medlemspris 145,00 kr /kg

På lager

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : Okse

Producent : Foyle / Dawn meats

Udskæring: Mørbrad

Født i: Irland/England

Opvokset i: Irland/England

Slagtet i: Irland/England

Leveres som: Kølevare

Holdbarhed: Minimum 10 dage.

Størrelses guiden
Størrelse
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Oksemørbrad IR 1.8-2.2KG
Opskrift
Opskrift

Let og lækker steak sandwich med tomat relish

Mørbraden:

> Krydr mørbraden godt med salt og peber 
> Halver et helt hvidløg og hav frisk timian klar 
> Kom olie på en rygende varm pande og steg mørbraden 30 sekunder på hver side, og 10 sekunder i enderne 
> Skru ned på halv styrke, tilføj hvidløg og timian, og lad stege i 1-2 minutter, 
> Løft timian ovenpå hvidløget, og placer derefter mørbraden oven på timianen (sikrer jævn stegning)
> Kom rigelige mængder smør på, tag en ske, vip panden og hæld det smeltede smør over mørbraden
> Sæt i ovn ved 200 grader i 12-15 min. 
> Lad hvile mindst lige så længe som stegetiden 

Tomat relish

> Hak et halvt rødløg og to chilier (behold frø for ekstra spicy) samt halver 14-16 cherrytomater 
> Olie på en varm pande og steg rødløg og chili af
> Krydr med salt og peber og kom tomaterne på
> Tilføj 1-2 teskefulde sherry vin eddike, og skru herefter ned og lad simre
> Hak frisk basilikum og rør det i relishen 

> Rist skiver af ciabattabrød 
> Smør lidt mayonaisse på brødet og tilføj en salatbund
> Kom en god tyk skive lækker oksemørbrad på og tilføj en teskefuld tomat relish
> Top sandwichen af med mere salat og endnu en brødskive 
> Kan serveres med valgfri kartoffel og en god rødvin 

Velbekomme! 

 

Oprindelse
Oprindelse
Kødet kommer fra Irland
Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.