Okseribeye IR 1.5-2.0KG pr. stk.
Spar 36%

Fersk.
Ikke på lager
Dyr : Okse
Producent : Foyle / Dawn meats
Udskæring: Ribeye
Født i: Irland/England
Opvokset i: Irland/England
Slagtet i: Irland/England
Leveres som: Kølevare
Holdbarhed: Minimum 10 dage.
Hos The Meat Club er vi vilde med gode bøffer og derfor anbefaler vi også at bruge denne lækre Ribeye til nogle gode steaks.
Måden du tilbereder en lækker steak er følgende:
- Tag steaken ud af køleskabet minimum 20 min. inden stegning.
- Tag en stegepande (Gerne en grillpande) og sørg for at panden er rygende varm. Kom herefter olie på.
- Kom herefter efter steaken på, tilsat en passende mængder salt og peber.
- 30-45 sekunder på hver side ved høj varme, og skru herefter ned til halv styrke.
- Smid lidt krydderurter på panden - dette kunne være frisk timian og hvidløg.
- Kom rigelige mængder smør på, og overhæld steaken med det smeltede smør
- Steg bøffen i mellem 2-4 minutter på hver side alt efter hvordan du kan lide din bøf
- Inden severing lad bøffen hvile mindst lige så længe som stegetiden.
Vupti - du har stegt dig en lækker bøf! God fornøjelse.
The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.
Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen.
Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende.
Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.