Tilbud

Oksestriploin IR 3.0-4.0 kg

Spar 47%

Oksestriploin er en udskæring fra ryggen af oksen. Det er et flot stykke kød med en super lækker fedtkant, der giver kødet masser af smag og holder det mørt og saftigt. Denne fedtkant er også med til at sikre, at kødet ikke bliver tørt ved tilberedning. Kødet stammer fra de irske køer.

Detailpris: 98,00 kr Medlemspris 52,00 kr /kg

På lager

* Obligatoriske felter

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : Okse

Producent : Dawn Meats

Udskæring: Striploin

Født i: Irland/England

Opvokset i: Irland/England

Slagtet i: Irland/England

Leveres som: Kølevare

Holdbarhed: Minimum 10 dage.

Størrelses guiden
Størrelse
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Oksestriploin IR 3.0-4.0 kg
Opskrift
Opskrift

Langtidsstegt striploin med nudelsalat til 6 pers

Ingredienser: 

Marinade:

2 dl teriyaki marinade
1 dl god olie
2-3 røde chili i fine tern
3 fed hvidløg
6 cm ingefær i fine tern

Nudelsalat:

3 plader kinesiske nudler
1 agurk uden kerner og skåret i stave
2 gulerødder skåret i julienne 
2 røde pebre skåret i stave 
Et bundt forårsløg 

Dressing:

4 spsk. soya
Saft og revet skal af 2 lime
1 spsk. risvinseddike
5 spsk. sesamfrø, tørristet på en pande
2 spsk. rørsukker
1 fed hvidløg 
2 cm ingefær i fine tern 
Peber

Ristet sesamfrø til pynt

Sådan gør du

> Afpuds oksekødet, og læg det i en stor pose til madvarer. Bland marinaden, og tilsæt denne. Lad kødet marinere mindst 24 timer i køleskabet, og vend det gerne løbende.
> Anbring kødet i en bradepande, og brun det i en 250 grader varm ovn i 10 min. Sænk temperaturen til max 100-120 grader (gerne lavere, men det forlænger også stegetiden), og lad kødet langtidsstege, indtil det har en kernetemperatur på max. 58-60 grader.
> Det tager ca. 4 timer. Tjek løbende med stegetermometer, og overhæl kødet med den marinade, der evt. er i bradepanden.
> Overhæld nudler med kogende vand, og lad det stå et par minutter, til nudlerne er al dente. Overhæld dem med koldt vand, og bland dem med grøntsager til en nudelsalat. Bland ingredienser til dressingen, og bland den i salaten.
> Pynt med ristet sesamfrø. 

Oprindelse
Oprindelse
Kødet kommer fra Irland/England
Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.