THE MEAT CLUBS VISION

The Meat Club vil være den almindelige danskers adgang til kvalitetskød, og en portal for kærligheden til lækkert kød. Vi ønsker at hæve danskernes krav til dyrevelfærd, miljøhensyn og generel kødkvalitet. Vi vil give mulighed for en bedre smagsoplevelse for alle – både for dem, som spiser kød hver dag og for dem, der vil forkæles i weekenden.

FÆRRE FORDYRRENDE MELLEMLED – MERE GLÆDE I HVERDAGEN

Kunne du tænke dig at spare penge, hver gang du vil have noget godt at spise?
Hos The Meat Club betaler du 99,- om måneden for, at vi håndplukker blandt verdens bedste kød og får det hjem til dig og dine smagsløg.

Ved at fjerne de dyreste led, kan du spare 20-50% på vejledende udsalgspris. Det betyder, at det faktisk bliver svært at bestille kød, uden at du tjener abonnementet hjem allerede på første handel.

Eksempelvis kan du i øjeblikket få vel nok Danmarks bedste Tomahawk – i øvrigt af dansk kødkvæg – hjem på tallerkenen for kun 231,-. Det er over 20% af vejledende udsalgspris på 299,- og du vil på dette ene stykke kød, alene, have sparet over halvdelen af dit abonnement.

Som medlem af The Meat Club kan du købe alt det kød du vil til eget forbrug.

LÆKKERT KØD TIL ALLE

Drivkraften bag The Meat Club er, at give flere danskere mulighed for at få lov at opleve smagfuldt kød, som det er når det gennem århundreder er fremavlet for den gode smag. Alt for mange danskere må nøjes med kød af køer, der er fremavlet for deres mælkeproduktion, og som bærer præg af at være et industrialiseret restprodukt. Hos The Meat Club mener vi, at alle danskere har fortjent, at kunne spise kød, der er skabt ad kærlighed til både koen og smagen.

Hos The Meat Club handler alle medlemmer til kostpris – så alle kan være med!

Bliv medlem af klubben og SPAR mange penge 

Kunne du tænke dig at spare penge, hver gang du vil have noget godt at spise?
Hos The Meat Club betaler du 99,- om måneden for, at vi håndplukker blandt verdens bedste kød og får det hjem til dig og dine smagsløg.

 

Kød med smag

Opskriften på et fremragende stykke oksekød starter ikke i køkkenet. Smagens intensitet, kødets mørhed, mængden af fedtmarmorering, det hele starter i avlsarbejdet og formes af det klima og foder, som koen opdrættes med.

 

Kun top Kvalitet

The Meat Club vil være den almindelige danskers adgang til kvalitetskød, og en portal for kærligheden til lækkert kød. Vi ønsker at hæve danskernes krav til dyrevelfærd, miljøhensyn og generel kødkvalitet.