Tilbud

Pork ribs 1 kg

Spar 79%

Pork ribs på 1 kg - Varen er på frost.


Detailpris: 97,50 kr Medlemspris 20,00 kr /kg

Ikke på lager

Beskrivelse
Detaljer
Disse porkribs er marineret og klar til at blive tilberedt og vil sikre dig en smagfuld middag, som både voksne og børn kan lide. Tag dig god tid og knask dig igennem disse lækre ribs – du vil ikke fortryde det!
Størrelses guiden
Størrelse
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Pork ribs 1 kg
Opskrift
Opskrift
Disse spareribs er klar til at komme på grillen hvis vejret tillader det, men kan også sagtens gå i ovnen. Sæt ovnen på 200 grader og giv dem ca. 45 minutter på en bradepande i midten af ovnen.
Oprindelse
Oprindelse
Produktet kommer fra England.
Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club leverer indenfor 24 timer, hvis du afgiver din bestilling inden klokken 12 på vores afsendelses dage, som er mandag, tirsdag, onsdag og torsdag.

Kødet bliver pakket sikret i termokasser, hvori der er placeret køleelementer, som er med til at holde den rigtige temperatur på kødet, hele vejen fra vores lager til din hoveddør.

Kødet bliver som udgangspunkt placeret foran hoveddøren, det er dog muligt at angive en anden placering i f.eks. garage eller lignende, hvis man skriver i ordrekommentaren i forbindelse med ordreafgivelse. Vi gør dog opmærksom på at vores fragtfirma ikke kan håndtere nøgler. Er der en kode til en opgangs, er det vigtig at det bliver skrevet i kommentarfeltet.

Er der yderligere spørgsmål til vores fragt og levering – kan du kontakte os på info@themeatclub.dk eller på de sociale medier.