Ribbensteg 1.1-1.4kg

Spar 45%

En ribbensteg er "lillebroren" til svinekammen og er en af udskæringerne til at lave en god steg. Er der rester tilbage fra en god middag, kan man passende vælge at bruge dette til en udsøgt ribbenstegssandwich.
Detailpris: 74,39 kr Medlemspris 41,25 kr /kg

På lager

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : Gris

Producent : Hvidbæk

Udskæring: Ribbensteg

Født i: Danmark

Opvokset i: Danmark 

Slagtet i: Danmark 

Leveres som: Frostvare

Holdbarhed: Minimum 3 måneder.

Størrelses guiden
Størrelse
Opskrift
Opskrift

Sådan får du en sprød ribbensteg

  • Tag din ribbensteg og gnid salt ned i stegen, som er afridset.
  • Kom herefter laurbærblade ned imellem sværene.
  • Tænd ovnen på 200 grader og sæt ribbenstegen ind i ovnen på en bradepande med vand i bunden, eventuelt oven på en rist.
  • Efter en stegetid på halvanden time, er ribbenstegen gennemstegt og sværen burde være sprød. I tilfælde at sværen ikke er sprød, sæt ovnen på grill og hold et skarpt øje med at stegen ikke bliver mørk.
  • Før serveringen lad stegen hvile i 10 – 15 minutter og server med kartofler, rødkål og en god brun sovs, som er lavet på kraften var ribbenstegen.
Oprindelse
Oprindelse

Kødet kommer fra Danmark 

Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.