Ribbensteg 1.1-1.4kg

Spar 45%

Ribbensteg 1.1-1.4kg
Detailpris: 74,39 kr Medlemspris 41,25 kr /kg

På lager

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer
En ribbensteg er "lillebroren" til svinekammen og er en af udskæringerne til at lave en god flæskesteg. Er der rester tilbage fra en god middag, kan man passende vælge at bruge dette til en god ribbenstegssandwich.
Størrelses guiden
Størrelse
Opskrift
Opskrift

Sådan får du en sprød ribbensteg

  • Tag din ribbensteg og gnid salt ned i stegen, som er afridset.
  • Kom herefter laurbærblade ned imellem sværene.
  • Tænd ovnen på 200 grader og sæt ribbenstegen ind i ovnen på en bradepande med vand i bunden, eventuelt oven på en rist.
  • Efter en stegetid på halvanden time, er ribbenstegen gennemstegt og sværen burde være sprød. I tilfælde at sværen ikke er sprød, sæt ovnen på grill og hold et skarpt øje med at stegen ikke bliver mørk.
  • Før serveringen lad stegen hvile i 10 – 15 minutter og server med kartofler, rødkål og en god brun sovs, som er lavet på kraften var ribbenstegen.
Oprindelse
Oprindelse
Fragt & Levering
Fragt & Levering
Vi afsender varerne fra vores lager til dinhoveddør - 4 dage om ugen. Der er derfor rig mulighed for at vælge en dag, hvor det passer dig bedst at få leveringen. Pakken bliver leveret i termokasser, der sikre at kødet har den rigtige temperatur under hele transporten. Det er muligt at skrive i kommentarfeltet i forbindelse med ordren, hvor pakken skal leveres. Kassen bliver som udgangspunkt stillet foran hoveddøren, medmindre der er aftalt andet. Vi gør dog opmærksom på at, vi i forbindelse med ordren ikke kan håndtere nøgler eller koder