Sortfods Svin Pluma

Spar 34%

Mød et stykke kød, som virkelig vender blikke ude i byen. Pluma bliver skåret lige bag nakken på iberiske svin og er så mørt, at det smelter allerede på dine læber. Iberico er svinenes wagyu og kommer fra Spanien. Her betyder pluma “fjer” og er et godt billede på, hvor elegant fedtmarmoreringen i kødet ser ud.



Detailpris: 281,18 kr Medlemspris 186,42 kr /kg

Ikke på lager

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : Sortfodsgris

Producent : Salamanco 

Udskæring: Pluma

Født i: Spanien

Opvokset i: Spanien

Slagtet i: Spanien

Leveres som: Frostvare

Holdbarhed: Minimum 3 måneder.

Størrelses guiden
Størrelse
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Sortfods Svin Pluma
Opskrift
Opskrift

> Vi anbefaler at plumaen steges på en grill
> Steg det 3 min af gangen på ene side, tag det af i 3 min, steg igen 3 min på den anden side, tag af igen i 3 minutter. 
> Herefter steg videre ved indirekte varme indtil færdig. Lad kødet hvile i 10 minutter. 

Oprindelse
Oprindelse
Kødet kommer fra Spanien
Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.