-27%

Spring Creek Culotte

Sprød udenpå og saftig indeni! Spring Creek Farms' Black Angus er det udtrykte billede af fantastisk kvalitet på kødkvæg, og denne culotte er ingen undtagelse da kvæget har været majs, og kornfodret i op til 100 dage inden slagtning. Et sikkert valg til en virkelig god steg, der ikke vil skuffe på nogen måde. Stegt rigtigt, garanterer denne culotte et super lækkert sprødt fedtdække og fløjsblødt, saftigt og mørt kød. Denne er også fint afpudset for sølvsenen, så du ikke skal stå og bøvle med det inden tilberedning.
Medlemspris:
145,00 kr /kg

Detailpris: 200,00 kr /kg

På lager

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : Okse

Producent : Spring Creek Farms 

Udskæring: Culotte

Født i: Canada

Opvokset i: Canada

Slagtet i: Canada

Leveres som: Frostvare

Holdbarhed: Minimum 3 måneder.

Størrelses guiden
Størrelse
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Spring Creek Culotte
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Opskrift
Opskrift
Oprindelse
Oprindelse
Kødet kommer fra Canada
Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.