Svinemørbrad 1 stk

Spar 15%

Endnu en klassiker i det danske køkken. Svinemørbraden er et saftigt og mørt stykke kød, der lige skal finpudses for sener på overfladen inden man går i gang med tilberedningen. Det magre og sarte kød inviterer til uendelige muligheder for at udbrede sit kokketalent f.eks. som helstegt, skåret ud i mørbradbøffer eller skåret i tern til en lækker mørbradgryde.
Detailpris: 50,10 kr Medlemspris 42,50 kr /kg

På lager

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Dyr : Gris

Udskæring: Mørbrad

Født i: EU

Opvokset i: EU

Slagtet i: EU

Leveres som: Frostvare

Holdbarhed: Minimum 10 dage.

Størrelses guiden
Størrelse
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Svinemørbrad 1 stk
Opskrift
Opskrift

Svinemørbrad med ostefyld og seranoskinke 

> Start med at afpudse svinemørbraden, og skær så 2/3 ind i kødet hele vejen langs med mørbraden (OBS! den må ikke skæres igennem så mørbraden er flækket)  
> Åben mørbraden op, og smør den indvendigt med pikantflødeost og tilføj mozarella eller cheddar
> Luk mørbraden godt om osten. 
> Tag 1-2 pakker seranoskinke og vikkel godt rundt om mørbraden så osten ikke løber ud. 
> Læg kødet i et ovnfast fad og sæt i ovn ved 200 grader i 21-22 minutter. 
> Lad kødet hvile 10-15 minutter inden udskæring. 

Oprindelse
Oprindelse
Kødet kommer fra EU
Fragt & Levering
Fragt & Levering

The Meat Club sender ordre afsted hver eneste tirsdag og tordag. Det betyder at hvis har du afgivet din ordre på vores hjemmesiden inden kl 12 på den bestemte pakkedag - vil du modtage din levering dagen efter.

Vi sørger for at pakke kødet trygt og godt i termokasser med fryselementer, så kødet har den rigtige temperatur hele vejen. 

Pakken vil blive stillet foran din hoveddør - du har dog mulighed for at ændre placeringsted i 'ordrekommentarfeltet' i forbindelse med afgivelse af ordre. Her kan du f.eks. skrive garage eller lignende. 

Har du brug for læse mere om vores fragt og levering - så tryk her.